Het Paradijs

Achter het licht is het Paradijs
is alles in evenwicht
daar kennen ze Edel-Wijs

Daar hoor je gezang
zingt ieder een eigen lied
al dansend in de zon
voel je warmte
 schijnt het licht lang

Daar leeft alles in harmonie
puurheid vol liefde
Dat is wat ik daar zie!

©Marianne van Teeffelen

2014-07-04 14.03.59
2014-07-04 14.03.45
2014-07-04 14.03.34
20 (goed)
27 (goed)
25 (goed)
18 (goed)
Cover bundel3 (goed)
47 (goed)
2014-07-09 11.18.471
2014-07-15 18.13.45-1
2014-07-16 21.53.19
2014-07-20 10.20.05
Schilderijen afbeeldingen nr.4 (1)
Schilderijen afbeeldingen nr.4 (2)
Schilderijen afbeeldingen nr.4 (3)
Schilderijen afbeeldingen nr.4 (4)
Schilderijen afbeeldingen nr.4 (5)
Schilderijen afbeeldingen nr.4 (10)
53 (goed)

Eénheid

Ik wens het van de daken te schreeuwen
lang gewacht, vele eeuwen

Diep gevoeld en geleerd
jouw liefde in mezelf gekeerd

Gewortelde fundering
het is tijd voor de omkering

Tijd om angst te laten vallen
er voor te gaan
onze liefde in éénheid
de liefde mag knallen

Het licht brandt en is aan
de weg verlicht
samen zullen we verder gaan

Dragen we onze missie en (op)gave uit één
geven we onvoorwaardelijk aan elkaar
altijd bijéén!

Als een krans
Is het aureool
Een cirkel rond
In het midden jij en ik
Éénheid in een liefdes dans


©Marianne van Teeffelen

Zielen Liefde deck


Dit mooie schilderij is de voorkant van mijn eigen Zielen Liefde deck en is tevens ook gebruikt in mijn Intuitive Message deck, waar het de kaart de Eénheid is.
Deze kaart heeft voor ieder persoonlijk een boodschap of inzicht, dat hangt samen met de energieën die in het Nu Zijn.


Eenheid


Eenheid en de kracht van drie.
Wees één met jezelf, met jouw ziel, geest en hart. Spreek jouw waarheid vanuit een zuiver weten. Wees één met jouw geliefde tweelingziel. Smelt samen in éénheid vol liefde!
Sta samen hoog op de berg! Wees de vernieuwing van een nieuw begin!

Transformatie


Op elk moment kan er een transformatie plaatsvinden in u.
Accepteer de veranderingen die u door bewustwording en spirituele groei mag door maken. Vecht niet tegen uw transformatie, want overgave laat alles soepeler verlopen. Wees u bewust van de transformatie en de stijgingen in uw eigen energielevel.


Dit is tevens ëën kaart uit mijn Intuitive Message deck waat ik inzichten mee verkrijg en geef via mijn universum, mijn paranormale spirituele waarnemingen.

Het Labyrint


Ervaar de diepte van je eigen innerlijke reis met het schilderij "Labyrint", een blauw hart dat symbool staat voor de kern van je hart. Laat het labyrint je begeleiden op je spirituele reis en ontdek de prachtige mogelijkheden die binnenin liggen.


Het labyrint van uw hart zal u leiden naar de kern in uzelf.
Volgt u de weg van uw hart?, het is een weg die uiteindelijk leidt naar het licht in uzelf, naar uw ziel zonder alle lagen die uw ziel nu nog verbergen.
Het zal uiteindelijk verlichting geven, want de kern in uw hart is het licht van uw ziel.


Dit is tevens ëën kaart uit mijn Intuitive Message deck waat ik inzichten mee verkrijg  en geef via mijn universum, mijn paranormale spirituele waarnemingen. 

Het Licht "Vlam der Liefde"


Het Licht is een symbolisch concept dat vaak geassocieerd wordt met spiritualiteit. Het vertegenwoordigt verlichting, inzicht en de zoektocht naar waarheid. Voor spirituele mensen is Het Licht een bron van inspiratie en begeleiding in hun dagelijks leven. Het Licht wordt belicht door middel van een spiritueel schilderij genaamd "Vlam der Liefde". Dit schilderij verbeeldt de innerlijke vlam die in ieder van ons brandt en staat voor onvoorwaardelijke liefde, kracht en spirituele groei. Het is een prachtige herinnering aan de oneindige bron van energie en positiviteit die we kunnen vinden in onszelf en in het universum.

Het schilderij "Vlam der Liefde" nodigt spirituele mensen uit om in contact te komen met hun ware essentie en om verbinding te maken met de universele energie. Het Licht in dit schilderij straalt warmte, liefde en heling uit, en dient als een gids op het spirituele pad. Door middel van dit kunstwerk kunnen mensen zichzelf herinneren aan de kracht die ze bezitten en worden ze aangemoedigd om hun eigen innerlijke licht te laten stralen.  Het Licht als bron van liefde en spirituele groei, en het schilderij "Vlam der Liefde" wordt gebruikt als een symbool van inspiratie en begeleiding voor de spirituele groei

Ga met de wind


Het Schilderij "Ga met de wind" is een prachtig kunstwerk dat perfect past bij de spiritualiteit van Marianne. Dit schilderij straalt lichtheid uit en herinnert ons eraan om met de wind mee te gaan, om te vertrouwen en ons over te geven aan het universum. Het illustreert de kracht van het volgen van onze innerlijke tekens en intuïtie, terwijl we de natuurlijke stroom van het leven volgen. Dit kunstwerk herinnert ons eraan dat ware vrijheid wordt ervaren wanneer we loslaten en ons overgeven aan de magie van het bestaan. Het nodigt ons uit om te genieten van de eenvoudige vreugde van het moment en onze zorgen mee te laten waaien met de wind.

Verborgen


Ontdek het betoverende
Schilderij "Verborgen" in het rose/wit met verborgen boodschappen erin.

Dit kunstwerk straalt een diepe spiritualiteit uit en nodigt je uit om jezelf volledig te laten zien. Laat jouw ware zelf stralen met zelfvertrouwen en eerlijkheid. Het schilderij herinnert ons eraan dat ware schoonheid van binnen komt en dat het tonen van onze innerlijke wereld een krachtige uitdrukking van spiritualiteit is.


Dit mooie schilderij is tevens ook gebruikt in mijn Intuitive Message deck, waar
het de kaart de Verborgen is.
Deze kaart heeft voor ieder persoonlijk een boodschap of inzicht, dat hangt samen met de energieën die in het Nu Zijn.


Je hoeft jezelf niet te verbergen. Je mag jezelf laten zien in alle schoonheid die jouw ziel heeft. Je bent een mooi mens. Wees vertrouwd met je zelf en heb zelf vertrouwen. Wie zichzelf vertrouwd, mag in alle vertouwen naar de voorgrond treden en gezien worden. Achter leugens ligt de waarheid verborgen. Wees eerlijk naar jezelf en anderen. Wie zichzelf in alle eerlijkeid laat zien, zal licht geven in de duisternis.

Dankbaar, Trots, Statig


Dit mooie schilderij is tevens ook gebruikt in mijn Intuitive Message deck, waar
het de kaart de Dankbaar, Trots, Statig is.
Deze kaart heeft voor ieder persoonlijk een boodschap of inzicht, dat hangt samen met de energieën die in het Nu Zijn. Bij deze kaart zijn er door mij géén verder boodschappen beschreven in het deck en ik laat de boodschappen via het Universum doorkomen.

Heb je behoefte aan een intuïtieve boodschap die je kan helpen bij je spirituele reis? Ontdek de magie van het Intuitive Message deck en dit schilderij! Dit bijzondere deck en schilderij zijn ontworpen en gecreerd door Marianne, om je iinzichten te geven en je in contact te brengen met je innerlijke wijsheid en je te begeleiden bij het nemen van beslissingen. 

unsplash