Contact

Heeft u vragen vul dan het formulier in.
Ik reageer indien nodig zo spoedig als mogelijk.

Wilt u een recensie achterlaten, dan kan dat via dit formulier en ik zal het op deze pagina plaatsen.

 
 
 
 

* verplichte velden

Inmiddels is Marianne al bijna 1 jaar mijn coach! In dit jaar heb ik diepe dalen gekend en hoge pieken. Marianne heeft me ten alle tijden gecoacht en leert me, nog steeds, positief naar situaties en emoties te kijken. Daar waar ik de weg even niet meer weet staat Marianne klaar met advies! Toen ik laatst Marianne mocht ontmoeten en ze mij intuitief dingen leerde, ben ik uit een dal geklommen waar ik zelf niet meer uit kwam. Ik heb ook geleerd te leven zonder medicatie en voel me een stuk energieker. Ik ben klaar voor een hele mooie toekomst met mijn nieuwe Zelf!


Sascha

Dag Marianne,

Jou tekst over "loslaten " is zo herkenbaar. De weg die je hebt bewandeld,, het zou mijn weg kunnen zijn. De tekeningen die je hebt gemaakt, intuïtief, energetisch.
Ik ervaar het op dezelfde manier op dit moment . De woorden die je gebruikt, ze worden mij ook ingegeven, zo ook mijn tekeningen. Ik heb je een aantal tekeningen gestuurd en ben benieuwd hoe jij ze vindt en wat je erbij voelt. Ik begin steeds beter te voelen wat mijn taak op deze aarde is. Ik ben zo dankbaar voor jou ontmoeting.


Floortje Plessen - Haagen

Lieve lieve bonusmamma.
Wat een geweldige pagina heb je hier van gemaakt.. en wat heb jij een goede intuïtie. Mede dankzij jou leef ik. Ergens in 2013 vertelde je mij.. vertrouw en geloof in jezelf.. heb jezelf lief. " jij kan en jij wil " waren jou woorden.. woorden die ik nog gebruik.
Zulke mooie gedichten.. zoveel mooie schilderijen.. die verdienen een plek bij ieder ander aan de muur..

Leef licht liefde en kracht zijn wat jou jou maakt.. jij bent een topper alleen zie je dat zelf niet altijd zo.. omdat het voor jou zoo normaal geworden is.

Liefs knuf en kus van mij


Von Engel van Monch

unsplash