Moncheri Spiritueel

INTUÏTIEF COACHING, HEALING, MEDIUM                                                   

  

WELKOM

Ik ben Marianne Spiritueel Intuïtief, via mijn Mediumschap / Mediamieke Gave en Levenservaringen geef ik u inzichten en help ik u op weg in uw Groei en Bewustwordingsproces, waardoor u een Hoger Bewustzijn creëert.  Op mijn manier, vanuit Eigen Wijsheid, Intuïtie, Ervaringen en met Dank aan het Universum...


Dit doen we samen en een gemotiveerde inzet is de eerste stap om te groeien in uw Bewustzijn... en uw Ontwikkeling...

Bent u klaar voor de eerste stap verder te zetten in uw leven?

Neem gerust vrijblijvend contact met me op via het contactformulier

Warme Groet
Marianne van Teeffelen


Een Stukje uit het Gastenboek

Ik ervaar al enige tijd dat Marianne heel veel voor elkaar krijgt met haar kracht, licht en intuïtie. Ze coacht me al maanden, ze maakt me krachtiger en krijgt me rustig op de kleine momentjes dat er bij mij paniek uitbreekt. Ze geeft me inzichten en ik groei hierdoor in rap tempo. Dat Marianne met haar coaching een steun voor mij zou zijn heeft ze al meer dan eens bewezen. Wat deze prachtige vrouw kan, is onvoorstelbaar!