Moncheri Spiritueel

INTUÏTIEF COACHING, HEALING, MEDIUM                                                   

Hallo allemaal,

Mijn pseudoniemnaam is Moncheri.

Moncheri is gekozen omdat ik voor mezelf een hele mooie lieve naam zocht. 
Een naam die positiviteit en kracht uitstraald. 

Moncheri is afgeleid van het franse Mon Cheri.

Het schilderen begon op een keerpunt in mijn leven ongeveer in het jaar 2007. Ik zat toen in mijn 40e levensjaar.

Het gezegde luidt: Het leven begint bij je 40e.

Ik begon heel voorzichtig met de beelden die ik in mijn hoofd kreeg en aangezien ik niet eerder schilderde deed ik alles op mijn manier.
Beetje bij beetje ontwikkelde zich dat en zonder schilderlessen en zonder techniek lessen maakte ik zo mijn eigen schilderijen, puur op gevoel, met materialen die ik voorhanden had. In het begin zat er soms maanden tussen een schilderij. Ongeveer eind 2009, begin 2010 ben ik vaker en regelmatiger gaan schilderen.

Nog steeds volg ik geen cursussen en/of schilderlessen.
Ik wil geen lessen volgen, want volgens mijn eigen gevoel zou er dan geen gevoel meer in mijn schilderijen liggen en zou ik teveel gefocust zijn op de technieken, waardoor naar mijn idee de spontaniteit in de schilderijen verdwijnt. 
Ik schilder als hobby, wanneer er inspiratie is.

~~Mijn eerste schilderij is een hemelpoort met een gesloten deur.

De hemelpoort is nog dicht, mijn taak op aarde is nog niet verricht!

 

Update: 24 augustus 2013


Inmiddels ben ik er achter dat schilderen voor mij genezend en ontspannend werkt, positieve energie geeft en dat het mijn hoofd leeg houdt. Daarnaast maakt het mij heel erg blij als ik mensen blij maak met mijn schilderijen, de gedichten en deze site, dat ze de liefde en kracht voelen die ik er via mijn onderbewuste in bracht.

Mijn schilderijen ontstaan, al heb ik nog zoveel beelden in mijn hoofd het schilderij wordt altijd anders dan gedacht.

Zodra ik na denk over wat ik wil schilderen dan is het uiteindelijk, in mijn ogen niet "Het schilderij".
Ik mis dan net dat ene beetje, dat puntje op de i, dat sterretje bij donkere hemel, dat stukje gevoel in mijn schilderij mis ik dan.

Ik heb nog steeds geen schilder en/of techniek cursussen gedaan en schilder nog steeds vanuit mijn gevoel.
Ik beschilder de doeken op mijn eet tafel, daar ik dat mezelf zo heb aangeleerd, prettig vind schilderen en geen andere ruimte heb om te schilderen.

Ik schilder om diverse redenen en vind het heel belangrijk dat anderen net als mij kunnen genieten van mijn schilderijen.

De schilderijen hangen in mijn eigen paleis!

Knuffel,Update: 5 december 2016

Mensen die mijn site inmiddels bezocht hebben of me kennen zullen ongetwijfeld weten of gemerkt hebben dat ik Spiritueel ben, Hoog Sensitive en Paranormaal.... een Medium, Spiritual Coach en Kunstenares. Ja, ik Schilder ook Spiritueel en er ontstaan dan ook dingen in mijn schilderijen die soms heel verbazingwekkend zijn en waarvan je je afvraagt waar het vandaan komt! Laatst zei iemand tegen me; Je schildert je visioenen en daar kon ik alleen een Ja op antwoorden...., Mijn gedichten komen ook vanuit een diep wezen in mij, vanuit mijn ziel en ik vind ze heel bijzonder mooi!

De Kracht in mij komt voort uit Liefde! Een onvoorwaardelijke Liefde!

 

De Sleutel is LIEFDE

Liefs,

Moncheri

 

 


 


Deze site, de Gedichten, de Schilderijen, de Blingee ontwerpen, mijn ansichten, postzegels, de bundels en mijn boek zijn allemaal door mezelf gemaakt en ontworpen vanuit mijn Hart, op mijn Gevoel!  

Onder geen beding mogen er afbeeldingen, gedichten zonder auteursnaam, teksten (waar © bij staat) of  foto's van Moncheri, die op deze site geplaatst zijn, gekopieerd worden! 

Alles op deze site is positief bedoeld, echter als mensen het anders opvatten dan bedoeld is, dan draag Ik Moncheri daar geen enkele verantwoording voor!! 

 ©Moncheri