Moncheri Spiritueel

INTUÏTIEF COACHING, HEALING, MEDIUM                                                   

Moncheri2012

 • Mijn pseudoniem naam is Moncheri.

  Moncheri is gekozen omdat ik voor mezelf een hele mooie lieve naam zocht. 
  Een naam die positiviteit en kracht uitstraalt. 
  Moncheri is afgeleid van het Franse Mon Cheri. 
  Mon Cheri is eigenlijk in de Franse taal mannelijk... en mannen zijn naar zeggen sterk...
 • 2012 is gekozen, omdat ik deze website in het jaar 2012 ben begonnen, zomaar vanuit mijn intuïtie.... Onlangs werd er aan me gevraagd waarom ik 2012 had gekozen en door mezelf die vraag te stellen en terug in de tijd te gaan, kreeg ik op mijn eigen vraag meerdere antwoorden, waarvan bleek dat die datum meerdere belangrijke punten had. 
 1. Ik begon mijn website in het jaar 2012.
 2. Ik had iets met de datum 20-12-2012 (2012-2012) en zei dan weleens met een grap op die datum ga ik trouwen, gewoon omdat ik het een magische datum vond. Getrouwd ben ik toen niet.
 3. Inmiddels ben ik er achter dat dat jaar en die datum centraal stonden voor een nieuw leven, een nieuwe wereld (Maya's). Zelf denk ik dat er op dat moment een nieuwe wereld - een nieuwe fase is ontstaan in de wereld en ik denk dat die datum daarom voor mij speciaal is...

  Zelf groeide ik in mijn persoonlijk bewustzijn en in mijn verdere ontwikkeling van mijn hele wezen.... en kan ik U nu 
  (november 2014) vertellen waarom ik 2012 erbij heb staan.
 4. Zou 21-12-2112 de volgende fase van een nieuwe wereld worden?  Wie zal het zeggen?? Het is een datum die omkeerbaar is!!  


 


 

Deze site, de Gedichten, de Schilderijen, de Blingee ontwerpen, mijn ansichten, postzegels, de bundels en mijn boek zijn allemaal door mezelf gemaakt en ontworpen vanuit mijn Hart, op mijn Gevoel!  

Onder geen beding mogen er afbeeldingen, gedichten zonder auteursnaam, teksten (waar © bij staat) of  foto's van Moncheri, die op deze site geplaatst zijn, gekopieerd worden! 

Alles op deze site is positief bedoeld, echter als mensen het anders opvatten dan bedoeld is, dan draag Ik Moncheri daar geen enkele verantwoording voor!! 

 ©Moncheri