Moncheri Spiritueel

INTUÏTIEF COACHING, HEALING, MEDIUM                                                   

Mijn transformatie / metamorfose ......

Mijn transformatie begon op het keerpunt van mijn leven, ongeveer in 2007/2008  rond mijn 40e levensjaar, toen ik zelf besloot om niet langer zo verder te willen met mijn leven, zoals die op dat moment was.

Het was een achtbaan aan veranderingen, een Geestelijke en Lichamelijke strijd. 

Een paar flitsen ..........

"Mijn transformatie / Metamorfose begon ongeveer negen jaar geleden, nog steeds zat ik in mijn leven die ik als mijn hel beleefde en daar wilde ik uit komen. Toen begon ik, na al een proces achter me te hebben liggen met het laatste staartje om eruit te komen.
Het staartje begon met Slender You waarbij ik regelrecht tegen alle lichamelijke pijnen in ging bewegen. Op het moment dat ik met Slenderen begon sprak ik bijna met niemand, zo onzeker was ik. Tegelijkertijd volgde een Orthodontie behandeling die veel doorzettingsvermogen nodig had. De behandeling was sneller klaar dan gepland en er volgde een chirurgische kaak operatie om mijn onderkaak ongeveer 1,3 cm naar voren te plaatsen. Mijn onderkaak werd professioneel door een hele goede arts op meerdere plaatsen gebroken en goed gezet. De arts legde alles heel erg duidelijk in mijn woorden uit. Ik had er een super goed gevoel bij. Daarna volgde een iets langer dan gemiddeld herstel voordat ik weer normaal kon eten. Na het herstel van dit alles volgde er nog meer Geestelijke en Lichamelijke strijd waarbij ik op eigen kracht binnen een jaar 54 kilo af viel. Mega zwaar en wat een lichamelijke en geestelijke confrontaties gingen daarmee gepaard. Niemand kon het voor me doen, ik deed het zelf!! Elke dag sprak ik mezelf moed in, elke dag keek ik in de spiegel en zei dat ik het kon, dat ik mooi was, dat ik er de kracht voor had, zooooo zwaar!!
Als gevolg daarvan volgde er een buikwandcorrectie die helaas niet vergoed werd. Het was de moeite waard en wat een super mooi resultaat. Er volgde vele keuzes, een goede echt scheiding, verhuizing, veel tranen, meditatie (op mijn manier) en uiteindelijk mijn Geestelijke en Lichamelijke RUST.... VRIJHEID!!"

"Ongeveer  vijf  jaar geleden had ik eigenlijk (voor de zoveelste keer) niet meer de energie om een kopje af te wassen. Ik was helemaal op van alles en toch ging ik door en knokte ik tegen alle stroom in, want ik zag mezelf eruit komen, ik zag mijn paradijs voor me en hoe moeilijk ik het ook had, lichamelijk en geestelijk gaf ik niet op......

Ik overwon vele angsten, heb inmiddels ongeveer 100 meter hoog in de boom toppen gehangen (canopy trail in de jungle), een bamboeworm gegeten, een hoornkever op me hand gehad een sprinkhaan gegeten en nog meer.
Nu sta ik zelfs op de ski baan (les) en maak ik prachtige schilderijen vanuit mijn gevoel, maakte vanuit mijn gevoel (zonder advies) 3 prachtige gedichten bundels en 1 boek, straal ik, geniet ik en leef ik en dat geluk dat gun ik iedereen!!!!"

Het was positief blijven, de kracht uit mezelf halen. Elke keer weer mezelf oppeppen, mezelf moed in spreken, elke keer mezelf in de spiegel aan kijken en elke keer opstaan op de momenten dat ik viel. Volgens mijn ervaringen had dit proces met bewustwording, positiviteit en vooral met veel Liefde, Licht en Kracht te maken (zie benodigdheden).

Ooit zei iemand tegen mij dat geluk voor iedereen anders is en dat is echt zo!

Lieve mensen zoek het geluk in jezelf en straal dat uit....

Mijn Dankbaarheid gaat uit naar de personen van wie ik onvoorwaardelijk hou, die me de liefde en kracht gaven om door te gaan en iedereen en alles wat op mijn levenspad kwam .....!! Heel veel dank!!

Ik geloofde in mezelf ........... en vele geloven in mij......

Ik kon en deed het!!

Nu wordt ik elke dag (voor mijn gevoel) opnieuw geboren, ben ik elke dag een andere mooie vrouw!!


 


 


 


 


 


 

Deze site, de Gedichten, de Schilderijen, de Blingee ontwerpen, mijn ansichten, postzegels, de bundels en mijn boek zijn allemaal door mezelf gemaakt en ontworpen vanuit mijn Hart, op mijn Gevoel!  

Onder geen beding mogen er afbeeldingen, gedichten zonder auteursnaam, teksten (waar © bij staat) of  foto's van Moncheri, die op deze site geplaatst zijn, gekopieerd worden! 

Alles op deze site is positief bedoeld, echter als mensen het anders opvatten dan bedoeld is, dan draag Ik Moncheri daar geen enkele verantwoording voor!! 

 ©Moncheri