Moncheri Spiritueel

INTUÏTIEF COACHING, HEALING, MEDIUM                                                   

Schilderijen

Veel plezier met het kijken naar mijn Schilderijen. Ik hoop dat u interesse is gewekt en dat u de Liefde, het Licht en de Kracht ziet en voelt in mijn Schilderijen. Mocht U interesse hebben in een Schilderij, dan kunt u me een mail sturen via het contactformulier.

Deze schilderijen zijn gemaakt vanuit mijn Hart, mijn Intuïtie en mijn spiritualiteit!


Sommige schilderijen vind ik mooier worden, krijgen op sommige plekken een glans en geven een effect als er een licht (lamp/zon) op schijnt.

Helaas kan ik niet via mijn foto's het effect, de glans en de structuur in de schilderijen overbrengen. Een schilderij mag in het echt gezien worden en in het licht staan!
Ik fotografeer alles met de middelen (mobiel of toestel) die ik op dat moment voor handen heb (Vanwege financiën heb ik geen mogelijkheden om het anders te doen)
In het echt vind ik de schilderijen vele male mooier en heel bijzonder... Het is zeker de moeite waard om dat te zien.

De volgorde van de schilderijen van mijn begin tot nu, mijn persoonlijke groei met schilderen staan door elkaar.

 

~~


 Hier onder ziet U een paar schilderijen genomen zonder licht en genomen met licht. U kunt hier goed zien wat licht met schilderijen doet! 

 Hier onder ziet U een dia voorstelling van een aantal schilderijen


 

Als u op één van de afbeeldingen van mijn schilderijen hieronder klikt, dan wordt het vergroot, ziet u het schilderij in zijn totale afbeelding en ziet u de structuren beter.
Tevens kunt u bij sommige schilderijen de onderliggende betekenis lezen. In het echt zijn de schilderijen weer anders en ze mogen dan ook in het echt gezien worden.


©Moncheri


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Deze site, de Gedichten, de Schilderijen, de Blingee ontwerpen, mijn ansichten, postzegels, de bundels en mijn boek zijn allemaal door mezelf gemaakt en ontworpen vanuit mijn Hart, op mijn Gevoel!  

Onder geen beding mogen er afbeeldingen, gedichten zonder auteursnaam, teksten (waar © bij staat) of  foto's van Moncheri, die op deze site geplaatst zijn, gekopieerd worden! 

Alles op deze site is positief bedoeld, echter als mensen het anders opvatten dan bedoeld is, dan draag Ik Moncheri daar geen enkele verantwoording voor!! 

 ©Moncheri