Moncheri Spiritueel

INTUÏTIEF COACHING, HEALING, MEDIUM                                                   

Dom???


Nee, ik ben niet dom!

Ik heb niet overal voor geleerd!

 

Naar aanleiding van een gesprek met een vriendin en mijn gevoel dat ik jarenlang heb gehad tik ik dit korte verhaal.

Jarenlang heb ik het gevoel gehad dat ik niets was, niets kon, want ik begreep niet alles wat mensen zeiden of wat er geschreven werd. Omstandigheden speelden daarin een grote rol.
Moeilijke taal, moeilijke woorden. Allemaal Algebra.
Andere  mensen konden alles beter dacht ik en waarom ik niet??

Ik ben Moncheri en ben net als ieder mens uniek op mijn eigen manier. Ik ben bezig om zelf terug in de maatschappij te komen, iets dat heel moeilijk is. 
Ik doe het stap voor stap en elke stap die ik neem is een bewuste stap vooruit. 

Ik ben leergierig en als ik iets niet begrijp of snap dan vraag ik uitleg totdat ik het wel snap en begrijp. Soms zal ik het nooit snappen of begrijpen en probeer ik het los te laten. Ben ik alleen en is er niemand die me uitleg kan geven, dan is er tegenwoordig het handige google systeem waar we even kunnen google.

Soms is mijn hoofd net een zeef en kan ik dingen niet onthouden, dan zal ik het nog een paar keer vragen.

Laatst bijvoorbeeld kon ik een naam van een meisje niet onthouden, terwijl ik namen toch wel goed kan onthouden. Helaas haar tweede naam weet ik wel, daar heb ik een ezelsbruggetje voor, maar haar eerste naam is nog steeds moeilijk voor me en op het moment dat ik nu weer tik schiet die naam me te binnen.
Het betreffende meisje heb ik ook verteld dat ik, hoe gek het ook klonk, juist haar naam niet kon onthouden, doordat ik het aangaf en erover sprak, gaf het bij mij rust en volgens mij had zij begrip voor mij.

Tja, als ik alles wist en alles kon onthouden dan zou ik een hoofd als een wereldbol hebben hahahaha.

Gelukkig zijn we op deze wereld om elkaar te helpen en elkaar iets te leren!

Dus als ik iets niet weet of begrijp, hoe moeilijk het soms ook is, dan vraag ik het!
Ik leg zelfs uit waarom ik het vraag en wil weten.

Ik vroeg een keer in de trein hoe een kortingskaart voor de NS werkt aan twee mensen die daar over vertelde. Ik vroeg dat, omdat ik daar geen gebruik van maak. Ik kreeg als antwoord dat kun je op internet vinden. 

Wat als je nou geen internet hebt?? of net als ik zelf terug probeer te komen in de maatschappij en daarom dingen vraag??

Zo was ik op een leuke beurs waar ik nog nooit was geweest en vroeg daar bij bepaalde stands ook dingen. 

Nee, ik schaamde me niet. Ik stond en liep daar zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen rond en vroeg dingen omdat ik weer volop in het leven sta en wil weten wat er leefd!

Mijn mening is dat ik blij ben met mensen die je wel uitleggen hoe iets werkt, wat iets betekend, waarvoor iets dient, die je de weg wijzen.......


Moncheri


 


 


 


 


 
Deze site, de Gedichten, de Schilderijen, de Blingee ontwerpen, mijn ansichten, postzegels, de bundels en mijn boek zijn allemaal door mezelf gemaakt en ontworpen vanuit mijn Hart, op mijn Gevoel!  

Onder geen beding mogen er afbeeldingen, gedichten zonder auteursnaam, teksten (waar © bij staat) of  foto's van Moncheri, die op deze site geplaatst zijn, gekopieerd worden! 

Alles op deze site is positief bedoeld, echter als mensen het anders opvatten dan bedoeld is, dan draag Ik Moncheri daar geen enkele verantwoording voor!! 

©Moncheri 2012