Moncheri Spiritueel

INTUÏTIEF COACHING, HEALING, MEDIUM                                                   

DE AARDE 4.0

Zijn we er klaar voor?

De Aarde 4.0 ..........

De Aarde is aan het transformeren en de Energieën worden steeds hoger en mooier...., heel langzaam gaan we naar een steeds grotere Spirituele Aarde in zijn geheel. Niet alleen de mensen worden zich meer bewust van de Energieën, de Aarde zelf wordt ook meer en meer omringt met een zichtbaarder wordende energie.

De mensen gaan hun ogen openen en worden zich steeds meer bewust van de energieën, de trillingen die er vanuit de Maan, Zon, Sterren, het Heelal, het Universum en de Aarde uitgezonden worden zijn sterker en voelbaar... Mensen die Hoog Sensitief en Spiritueel ontwaakt zijn, zijn zich nog meer bewust van alle energieën en kunnen daarmee een leider zijn voor vele anderen.... Mits er positief mee omgegaan wordt en vanuit een Zuiver Liefdevol Hart, dan kan men de taak als Lichtwerker dragen en uitdragen naar anderen mensen toe...

Een positieve samenwerking van de Lichtwerkers onderling is van heel groot belang om de Aarde Energetisch op te tillen naar een Hoger Level en een Energetisch Zijn.

Moncheri©2017