Moncheri Spiritueel

INTUÏTIEF COACHING, HEALING, MEDIUM                                                   

Gastenboek

Het zou fijn zijn als uw een bericht plaatst in het Gastenboek!

Hartelijk dank voor de genomen moeite!

Lieve Groet en Knuffel,
vanuit een Dankbaar Zijn in Liefde, Licht en Kracht!

Moncheri
 

Gastenboek

35 berichten op 7 pagina's
Ellen
16-06-20 13:50:13
Lieve Marianne,
En nog steeds hebben we veelvuldig contact. Ik waardeer het nog steeds. Je blijft me helpen en voorzien van nieuwe inzichten. En of tips.... je blijft ook telkens informeren hoe het gaat...
Je bent een mooi lief mens!

Lieve groetjes!
Floortje Plessen-Haagen
25-05-20 21:45:24
Dag Marianne,

Jou tekst over "loslaten " is zo herkenbaar. De weg die je hebt bewandeld,, het zou mijn weg kunnen zijn. De tekeningen die je hebt gemaakt, intuïtief, energetisch.
Ik ervaar het op dezelfde manier op dit moment . De woorden die je gebruikt, ze worden mij ook ingegeven, zo ook mijn tekeningen. Ik heb je een aantal tekeningen gestuurd en ben benieuwd hoe jij ze vindt en wat je erbij voelt. Ik begin steeds beter te voelen wat mijn taak op deze aarde is. Ik ben zo dankbaar voor jou ontmoeting. 🙏🙏😘
Opmerking:
Dank je wel Floortje, ik heb je gemaild...
Von Engel van monch
02-12-19 19:48:55
Lieve lieve bonusmamma.
Wat een geweldige pagina heb je hier van gemaakt.. en wat heb jij een goede intuïtie. Mede dankzij jou leef ik. Ergens in 2013 vertelde je mij.. vertrouw en geloof in jezelf.. heb jezelf lief. " jij kan en jij wil " waren jou woorden.. woorden die ik nog gebruik.
Zulke mooie gedichten.. zoveel mooie schilderijen.. die verdienen een plek bij ieder ander aan de muur..

Leef licht liefde en kracht zijn wat jou jou maakt.. jij bent een topper alleen zie je dat zelf niet altijd zo.. omdat het voor jou zoo normaal geworden is.

Liefs knuf en kus van mij
Ellen
18-04-19 22:07:46
Lieve marianne,

Het is onvoorstelbaar wat jij allemaal ziet hoort voelt ruikt en weet!!!
Het is gewoon eng :-) je kijkt dwars door me heen.
Ik vind het super interessant leuk gezellig en fijn dat ik je per toeval tegen ben
Gekomen op een fb pagina. En sindsdien kletsen we wat af. Het is erg leerzaam
En je voelt voor mij als een echte leermeester. Je geeft me vertrouwen in alle processen van tweelingziel tot het vertrouwen van mijn eigen intuïtie. Hoe fijn!!!
Ik vertelde je dat mijn zoontje xem van 20 mnden nog niet loopt, jpuw reactie hij heeft zuurstof tekort gehad bij de bevalling. En dat klopt. En zo kan ik nog 100 dingen benoemen. Het kletst gezellig en fijn met jou, de tijd vliegt voorbij.. hopelijk loop je nog even met me mee over onze paden, ik vint het machtig interessant wat je verteld.


Lieve groetjes
Sander Artz
17-11-17 20:30:19
Lieve Marianne,

Al een tijdje praten wij met elkaar en heb ik je leren kennen als een hele lieve, zorgzame en sensitieve vrouw met haar hart op de juiste plaats. Elke keer als wij dan in gesprek raken geef jij mij die aanwijzingen en gevoeligheden die mij weer dat geven waar ik weer verder mee kan.
Dit voelt zo fijn en maakt je uniek!

Liefs Sander
Tonen: 5  10   20