Moncheri Spiritueel

INTUÏTIEF COACHING, HEALING, MEDIUM                                                   

Gastenboek

Het zou fijn zijn als uw een bericht plaatst in het Gastenboek!

Hartelijk dank voor de genomen moeite!

Lieve Groet en Knuffel,
vanuit een Dankbaar Zijn in Liefde, Licht en Kracht!

Moncheri
 

Gastenboek

35 berichten op 2 pagina's
Marije De Ruijter
05-05-22 20:01:24
Kwam Marianne tegen op een meditatie avond.
Ze kwam naar mij toe lopen en begon tegen mij te praten.
Ik mocht een kaart trekken.
Eentje viel op de grond en raapte het op.
De tekst op de kaart paste zo bij mij.
Heb nu al een paar reading's gehad.
Heeft mij geholpen met mijn pijn en inzichten.
Zo bijzonder!!!
Dank je wel lieve Marianne
Marcus Rumpff
15-01-21 20:17:13
Marianna is een prachtig liefdevolle vrouw. Zonder haar aan mij zijde had ik nooit mijn heerlijk positieve bewustwordingsproces kunnen voortzetten.
Ze helpt me bij alles, ze is een levenscoach, coach voor het leven. Dankzij haar heb ik 20 jaar angstoornis eindelijk kunnen doorbreken! Voel me sterker als ooit tevoren!

Dank je wel Marianne
Sascha
07-11-20 15:45:26
Inmiddels is Marianne al bijna 1 jaar mijn coach! In dit jaar heb ik diepe dalen gekend en hoge pieken. Marianne heeft me ten alle tijden gecoacht en leert me, nog steeds, positief naar situaties en emoties te kijken. Daar waar ik de weg even niet meer weet staat Marianne klaar met advies! Toen ik laatst Marianne mocht ontmoeten en ze mij intuitief dingen leerde, ben ik uit een dal geklommen waar ik zelf niet meer uit kwam. Ik heb ook geleerd te leven zonder medicatie en voel me een stuk energieker. Ik ben klaar voor een hele mooie toekomst met mijn nieuwe Zelf!
Sascha Witteman
19-07-20 14:05:24
Ik ervaar al enige tijd dat Marianne heel veel voor elkaar krijgt met haar kracht, licht en intuitie. Ze coacht me al maanden, ze maakt me krachtiger en krijgt me rustig op de kleine momentjes dat er bij mij paniek uitbreekt. Ze geeft me inzichten en ik groei hierdoor in rap tempo. Dat Marianne met haar coaching een steun voor mij zou zijn heeft ze al meer dan eens bewezen. Wat deze prachtige vrouw kan, is onvoorstelbaar! Zo onvoorstelbaar dat ze mij ook heeft gesteund en geholpen om af te bouwen met mijn medicatie. Deze medicatie slikte ik al jaren en was (achteraf gezien) niet alleen slecht voor mijn lijf, maar ook voor mijn geest. Mijn lijf ging rare symptomen vertonen. Dit heb ik besproken met Marianne en aan de hand hiervan heb Ik in overleg met de arts de keuze gemaakt om af te bouwen met mijn medicatie. Hierin heeft Marianne me 24/7 geholpen, gesteund en me gemotiveerd. Ik ben niet alleen rustiger zonder medicatie, maar ik zit ook zoveel beter in mijn vel en voor mij is het leven weer grotendeels een feestje. Mijn gevoel fluistert me hierdoor weer meerdere keren mooie inzichtjes toe, mijn lijf is fit, ik straal en het beste van alles; ik voel me merendeels per dag een stuk positiever! En dat allemaal, omdat Marianne dit advies gaf, ik dit ter harte nam en ze mij tot op de dag van vandaag stimuleert om de beste versie van mezelf te worden, te zijn en te blijven! Ik kan me geen betere coach wensen.
Sascha Witteman
16-06-20 20:18:32
Mooi mens,

Je coacht me inmiddels al een tijdje en mede dankzij jou hulp maak ik grote sprongen vooruit! Je geeft me soms net dat duwtje wat ik nodig heb, stimuleert me dingen aan te pakken, die ik zelf veilig op afstand hou (dit doe ik ten koste van mn groei) en je staat altijd klaar met het juiste advies! Ik ben je dankbaar dat je me zo goed helpt en je in mijn leven bent om me te helpen bij de beste versie van mezelf te worden! Ik kan me geen betere coach voorstellen. Je eerlijkheid, je puurheid en je licht omarmen mijn onzekerheden en ik leer anders naar de wereld te kijken door de inzichten die je me helpt te geven. Je bent dierbaar!
Ellen
16-06-20 13:50:13
Lieve Marianne,
En nog steeds hebben we veelvuldig contact. Ik waardeer het nog steeds. Je blijft me helpen en voorzien van nieuwe inzichten. En of tips.... je blijft ook telkens informeren hoe het gaat...
Je bent een mooi lief mens!

Lieve groetjes!
Floortje Plessen-Haagen
25-05-20 21:45:24
Dag Marianne,

Jou tekst over "loslaten " is zo herkenbaar. De weg die je hebt bewandeld,, het zou mijn weg kunnen zijn. De tekeningen die je hebt gemaakt, intuïtief, energetisch.
Ik ervaar het op dezelfde manier op dit moment . De woorden die je gebruikt, ze worden mij ook ingegeven, zo ook mijn tekeningen. Ik heb je een aantal tekeningen gestuurd en ben benieuwd hoe jij ze vindt en wat je erbij voelt. Ik begin steeds beter te voelen wat mijn taak op deze aarde is. Ik ben zo dankbaar voor jou ontmoeting. 🙏🙏😘
Opmerking:
Dank je wel Floortje, ik heb je gemaild...
Von Engel van monch
02-12-19 19:48:55
Lieve lieve bonusmamma.
Wat een geweldige pagina heb je hier van gemaakt.. en wat heb jij een goede intuïtie. Mede dankzij jou leef ik. Ergens in 2013 vertelde je mij.. vertrouw en geloof in jezelf.. heb jezelf lief. " jij kan en jij wil " waren jou woorden.. woorden die ik nog gebruik.
Zulke mooie gedichten.. zoveel mooie schilderijen.. die verdienen een plek bij ieder ander aan de muur..

Leef licht liefde en kracht zijn wat jou jou maakt.. jij bent een topper alleen zie je dat zelf niet altijd zo.. omdat het voor jou zoo normaal geworden is.

Liefs knuf en kus van mij
Ellen
18-04-19 22:07:46
Lieve marianne,

Het is onvoorstelbaar wat jij allemaal ziet hoort voelt ruikt en weet!!!
Het is gewoon eng :-) je kijkt dwars door me heen.
Ik vind het super interessant leuk gezellig en fijn dat ik je per toeval tegen ben
Gekomen op een fb pagina. En sindsdien kletsen we wat af. Het is erg leerzaam
En je voelt voor mij als een echte leermeester. Je geeft me vertrouwen in alle processen van tweelingziel tot het vertrouwen van mijn eigen intuïtie. Hoe fijn!!!
Ik vertelde je dat mijn zoontje xem van 20 mnden nog niet loopt, jpuw reactie hij heeft zuurstof tekort gehad bij de bevalling. En dat klopt. En zo kan ik nog 100 dingen benoemen. Het kletst gezellig en fijn met jou, de tijd vliegt voorbij.. hopelijk loop je nog even met me mee over onze paden, ik vint het machtig interessant wat je verteld.


Lieve groetjes
Sander Artz
17-11-17 20:30:19
Lieve Marianne,

Al een tijdje praten wij met elkaar en heb ik je leren kennen als een hele lieve, zorgzame en sensitieve vrouw met haar hart op de juiste plaats. Elke keer als wij dan in gesprek raken geef jij mij die aanwijzingen en gevoeligheden die mij weer dat geven waar ik weer verder mee kan.
Dit voelt zo fijn en maakt je uniek!

Liefs Sander
Ed de Vos
27-05-17 16:27:59
Dag .......
Vandaag hebben we elkaar gesproken in de Broodfabriek in Rijswijk.
Knap wat je voelde en bedankt wat je aan mij door gaf. Ik vond het prettig je gesproken te heben.

Gr. Ed
A
27-01-17 06:57:36
Lieve Marrianne,

BEDANKT!

Met jou hulp en steun heb ik de liefde van mijn leven gevonden, (ja het klopt echt wat men zegt iedereen heeft een soulmate) Die knuffel die zo warm voelt dat je elkaar los moet laten zodat je elkaar niet verbrand, onbeschrijfelijk wat een mooie energie daar ontstaat.
Na jaren hulp van jou is het dan toch gelukt waarvoor ik je enorm dankbaar voor ben.

Marrianne HEEL ERG BEDANKT.
Veel liefs, en knuffels voor jou.

A
Verhuizer
23-08-16 15:46:12
Wat heerlijk om te zien dat je weer aan het schilderen bent. Supermooie site.
Tamara Patrick
31-07-16 20:29:30
Lieve Marianne, ik moest aan je denken en wilde je nog even bedanken voor je mooie bezoek bij de TTF, was fijn! Dus bij deze even een lieve groet van mij! Ik wens je nog heel veel moois toe op je pad :D

Liefs, Tamara
Opmerking:
Lieve Tamara, Ontzettend bedankt voor je onverwachtse reactie, ik ben dankbaar dat we elkaar mochten ontmoeten en dat mijn bezoek voor jou een verrassing was en je meteen wist wie ik ben.... Dankbaar vol licht en liefde....... Lieve groet en Knuffel, Marianne
Arturo Durán
14-06-16 14:54:05
Hallo Marjanne,

Toen zag ik je foto's van een boom maken, leek je er op als een stukje van de boom te zijn, mooi en groen. Wij praten. Je las een van je geliefde gedicht.en.

Gefeliciteerd je bent wat je bent, je mooie schilderijen en je gedichten.

Ik zal zeggen gaat door.

De groeten,

arturo
welmintje pesulima
22-09-15 16:02:44
g.d.middag ik wil even berichten ..wat een mooi website hebt U ..
ik heb uw website gekregen via een neef van mij .. die U onlangs nog had ontmoet met zijn vriendin , in Amsterdam ..
ik had even Uw website gekeken .. mooie vind ik het " loslaten " .. dat spreek mij aan ..
Dank U wel voor dit moois ..

gegroet .. welmintje ...
Opmerking:
Dank u wel! Het doet me goed om dit te lezen..... Graag gedaan! Gemaakt en geschreven vanuit mijn eigen levenslessen / leerprocessen ...... Ik hoop dat ik anderen er mee mag en kan helpen .......
Angelique D
19-08-15 11:55:30
Beste Moncheri,

afgelopen week bent u bij ons in de galerie geweest in Scheveningen. U toonde veel bewondering voor het werk dat hier hangt. Hierbij ook mijn complimenten voor uw werk. Leuk dat u langs kwam en tot snel!

mvg,

A
hanneke vrijhof
31-05-15 15:19:45
Prachtig Marjanne
Je website gedichten schilderijen en het verhaal over jou zelf
Wat ben je toch een bijzonder mooi en lieve vrouw !!

Vr gr Hanneke
Hanneke Vrijhof
31-05-15 15:16:19
Marjanne
HEB JE WEBSITE bekeken en gelezen , prachtig
Wat ben jij toch een bijzondere lieve mooie vrouw .......

Vr gr Hanneke
black angel
19-01-15 20:12:24
Super leuk,, jou mijn af en toe dagboek.. zou je vaker bij moetten houden ;);) dan straal je en breng jij je geluk en warmte over op de lezers.. monch wees trots op wat je hebt en bereikt.. en met wat je uitstraald..xx big red rose
Tonen: 5  10   20