Moncheri Spiritueel

INTUÏTIEF COACHING, HEALING, MEDIUM                                                   

Gastenboek

Het zou fijn zijn als uw een bericht plaatst in het Gastenboek!

Hartelijk dank voor de genomen moeite!

Lieve Groet en Knuffel,
vanuit een Dankbaar Zijn in Liefde, Licht en Kracht!

Moncheri
 

Gastenboek

35 berichten op 7 pagina's
Marije De Ruijter
05-05-22 20:01:24
Kwam Marianne tegen op een meditatie avond.
Ze kwam naar mij toe lopen en begon tegen mij te praten.
Ik mocht een kaart trekken.
Eentje viel op de grond en raapte het op.
De tekst op de kaart paste zo bij mij.
Heb nu al een paar reading's gehad.
Heeft mij geholpen met mijn pijn en inzichten.
Zo bijzonder!!!
Dank je wel lieve Marianne
Marcus Rumpff
15-01-21 20:17:13
Marianna is een prachtig liefdevolle vrouw. Zonder haar aan mij zijde had ik nooit mijn heerlijk positieve bewustwordingsproces kunnen voortzetten.
Ze helpt me bij alles, ze is een levenscoach, coach voor het leven. Dankzij haar heb ik 20 jaar angstoornis eindelijk kunnen doorbreken! Voel me sterker als ooit tevoren!

Dank je wel Marianne
Sascha
07-11-20 15:45:26
Inmiddels is Marianne al bijna 1 jaar mijn coach! In dit jaar heb ik diepe dalen gekend en hoge pieken. Marianne heeft me ten alle tijden gecoacht en leert me, nog steeds, positief naar situaties en emoties te kijken. Daar waar ik de weg even niet meer weet staat Marianne klaar met advies! Toen ik laatst Marianne mocht ontmoeten en ze mij intuitief dingen leerde, ben ik uit een dal geklommen waar ik zelf niet meer uit kwam. Ik heb ook geleerd te leven zonder medicatie en voel me een stuk energieker. Ik ben klaar voor een hele mooie toekomst met mijn nieuwe Zelf!
Sascha Witteman
19-07-20 14:05:24
Ik ervaar al enige tijd dat Marianne heel veel voor elkaar krijgt met haar kracht, licht en intuitie. Ze coacht me al maanden, ze maakt me krachtiger en krijgt me rustig op de kleine momentjes dat er bij mij paniek uitbreekt. Ze geeft me inzichten en ik groei hierdoor in rap tempo. Dat Marianne met haar coaching een steun voor mij zou zijn heeft ze al meer dan eens bewezen. Wat deze prachtige vrouw kan, is onvoorstelbaar! Zo onvoorstelbaar dat ze mij ook heeft gesteund en geholpen om af te bouwen met mijn medicatie. Deze medicatie slikte ik al jaren en was (achteraf gezien) niet alleen slecht voor mijn lijf, maar ook voor mijn geest. Mijn lijf ging rare symptomen vertonen. Dit heb ik besproken met Marianne en aan de hand hiervan heb Ik in overleg met de arts de keuze gemaakt om af te bouwen met mijn medicatie. Hierin heeft Marianne me 24/7 geholpen, gesteund en me gemotiveerd. Ik ben niet alleen rustiger zonder medicatie, maar ik zit ook zoveel beter in mijn vel en voor mij is het leven weer grotendeels een feestje. Mijn gevoel fluistert me hierdoor weer meerdere keren mooie inzichtjes toe, mijn lijf is fit, ik straal en het beste van alles; ik voel me merendeels per dag een stuk positiever! En dat allemaal, omdat Marianne dit advies gaf, ik dit ter harte nam en ze mij tot op de dag van vandaag stimuleert om de beste versie van mezelf te worden, te zijn en te blijven! Ik kan me geen betere coach wensen.
Sascha Witteman
16-06-20 20:18:32
Mooi mens,

Je coacht me inmiddels al een tijdje en mede dankzij jou hulp maak ik grote sprongen vooruit! Je geeft me soms net dat duwtje wat ik nodig heb, stimuleert me dingen aan te pakken, die ik zelf veilig op afstand hou (dit doe ik ten koste van mn groei) en je staat altijd klaar met het juiste advies! Ik ben je dankbaar dat je me zo goed helpt en je in mijn leven bent om me te helpen bij de beste versie van mezelf te worden! Ik kan me geen betere coach voorstellen. Je eerlijkheid, je puurheid en je licht omarmen mijn onzekerheden en ik leer anders naar de wereld te kijken door de inzichten die je me helpt te geven. Je bent dierbaar!
Tonen: 5  10   20